Інклюзивний ХАБ «Простір дії»
Зробимо Луцьк інклюзивним
Людям із порушенням зору
  • English
  • Ukrainian

Дистанційний навчальний курс «За лаштунками орф-театру. Сучасний театр для людей з інвалідністю та без»

Дистанційний курс «За лаштунками орф-театру. Сучасний театр для людей з інвалідністю та без», створений в рамках проєкту «Інклюзивна Арт резиденція «Інклюзивний хаб у Луцьку». Фінансування здійснюється зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2022 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut. 

Дистанційний курс складається з 6-ти відео лекцій, 10-ти фрагментів занять, завдань для самостійної роботи та тестових завдань для перевірки знань. Відео лекції мають сурдопереклад та текстовий документ, що дозволяє їх опрацьовувати особам з порушеннням слуху.

На цьому курсі ви:

дізнаєтесь які особливості орф-театральної постановки та як можна розвивати творчі та комунікативні здібності дітей/людей з інвалідністю; як digital інструменти дозволяють розфарбувати музичний перформанс новими барвами та надають можливість стати повноцінними учасниками перформансу навіть тим, хто ледве може поворушити пальцем або головою; що таке плейбек театр та які його можливості для інклюзивної аудиторії. Запровадження цих підходів в навчальний процес є сьогодні вимогою часу.

Викладачі курсу:

Prof. Manuela Widmer / Мануела Відмер (Австрія)

Prof. Angelika Holzer/Ангеліка Хольцер (Австрія) 

Pete Sparkes/Піт Спаркес (Единбург, Великобританія) 

Sonia Kouma/ Соня Коума (Греція/Австрія)

Вікторія Колодяжна (Україна)

Тетяна Черноус (Україна)

Тамара Наук (Україна)

Ірина Брушневська (Україна)

Після проходження курсу ви можете отримати сертифікат

Для того, щоб отримати сертифікат, вам потрібно виконати індивідуальне творче завдання, успішно пройти тестування та отримати щонайменше 75 балів.

Пройти курс можна за посиланням: https://theater.orffcourse.org.ua/

Поділитися: