Інклюзивний ХАБ «Простір дії»
Зробимо Луцьк інклюзивним
Людям із порушенням зору
  • English
  • Ukrainian
Проєкти

Проєкт “Створення інклюзивного хабу”

Проєкт “Створення інклюзивного хабу”

Проєкт «Інклюзивний Хаб у Луцьку» реалізований Фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” спільно з ГО “Інклюзивні студії” за підтримки Українського культурного фонду.

Мета проекту: розширити доступ до культурного та суспільного життя та створити можливості для особистісного культурного розвитку особам з інвалідністю шляхом облаштування та наповнення інклюзивного ХАБу у місті Луцьку, як майданчика для мистецької та культурної комунікації та згуртування, реалізації творчих інклюзивних проектів, взаємодію через
творчість. В рамках проекту планується облаштувати приміщення для хабу (за рахунок заявника), наповнити його методичними матеріалами та провести ряд освітніх заходів (тренінги, воркшопи), що сприятимуть підвищенню рівня кваліфікації спеціалістів, що працюють з інклюзивною аудиторією.

ХАБ задуманий як майданчик для впровадження успішних інклюзивних практик (закордонних та українських) в освітньо-мистецьке професійне середовище та реалізації особами з інвалідністю їхніх культурних прав. Спільна діяльність в мистецьких проектах ХАБу, популяризація інклюзивного мистецтва сприятиме формуванню європейських цінностей громадянського суспільства та спростовуватиме стереотипні уявлення про осіб з інвалідністю.

Сторінка у Facebook: Інклюзивний хаб у Луцьку

Поділитися: