Інклюзивний ХАБ «Простір дії»
Зробимо Луцьк інклюзивним
Людям із порушенням зору
  • English
  • Ukrainian
Анонси

Запрошуємо на воркшоп з використання Орф підходу

Запрошуємо на черговий воркшоп для навчання українських спеціалістів в Україні та за її межами з використання Орф підходу для підтримки психоемоційного стану дітей та дорослих з інвалідністю та без в рамках проєкту “Інклюзивні мистецькі практики для підтримки ментального здоров’я дітей та дорослих під час війни”: Воркшоп з Лесею Гриценок.
4 жовтня 2024 року о 19:00 на платформі Zoom. Участь у воркшопі безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова. Посилання на ZOOM буде надіслане усім зареєстрованим учасникам🔻
🎼Леся Гриценок — талановита музикантка та викладачка, яка захоплюється творчими методами музичної освіти. Вона є співзасновницею студії Elementарного музикування в Черкасах (2019-2022) і активно використовує Орф-підхід у роботі як з нормотиповими дітьми, так і з особливими освітніми потребами.
Леся брала участь у міжнародних курсах в Зальцбурзі та Турку, постійно вдосконалюючи свої педагогічні навички. Зараз вона викладає в артстудії Duda у Стокгольмі, де проводить музичні заняття для дітей та арт-терапевтичні зустрічі для жінок, даруючи натхнення та радість через музику.
ℹ️ В рамках проєкту “Інклюзивні мистецькі практики для підтримки ментального здоров’я дітей та дорослих під час війни”, який реалізує ГО «Лабораторія змін у Луцьку» за підтримки Український культурний фонд в межах грантової програми «Культура без барʼєрів».
Поділитися: