Інклюзивний ХАБ «Простір дії»
Зробимо Луцьк інклюзивним
Людям із порушенням зору
  • English
  • Ukrainian
Анонси

Воркшоп Елізи Сеппанен з Фінляндії

Розпочинаємо серію воркшопів для навчання українських спеціалістів в Україні та за її межами з використання Орф підходу для підтримки психоемоційного стану дітей та дорослих з інвалідністю та без в рамках проєкту “Інклюзивні мистецькі практики для підтримки ментального здоров’я дітей та дорослих під час війни”.
І перший у графіку: Воркшоп Елізи Сеппанен з Фінляндії – музикантки, президентки Орф асоціації Фінляндії Jasesoi 🪘
30 вересня 2024 року о 18:00 на платформі Zoom.
Участь у воркшопі безкоштовна.
Реєстрація обов’язкова. Посилання на ZOOM буде надіслане усім зареєстрованим учасникам🔻
Еліза Сеппанен — музичний педагог, тренер і наставник з глибокою спеціалізацією у музичній освіті раннього дитинства та творчих підходах до музичного виховання. Закінчила Гельсінський університет зі ступенем магістра музичної педагогіки та зміни освіти (MA.Ed). Сеппанен є викладачем музичної освіти в Академії Сібеліуса Гельсінського університету мистецтв, де навчає майбутніх фахівців креативним методам музичної педагогіки, зокрема за системою Орфа, яка сприяє інтерактивному та інклюзивному музичному навчанню.
Як наставник у міжнародній програмі «Міжнародне наставництво в Orff-Schulwerk», Еліза співпрацює з відомими музичними педагогами Сойлі Перкіо та Крістою Куган, допомагаючи вчителям усього світу вдосконалювати свої підходи до музичної освіти. Також активно розробляє та проводить навчальні курси для педагогів на національному та міжнародному рівнях, сприяючи поширенню сучасних методик викладання.
Окрім своєї педагогічної діяльності, Еліза є президентом JaSeSoi ry — Orff Schulwerk Association у Фінляндії, де займається просуванням інклюзивної та інноваційної музичної освіти, що відповідає на сучасні соціальні виклики. Пристрасно займається міжкультурними та міждисциплінарними підходами, що дозволяють об’єднати різні музичні стилі, зокрема ритм-колективи, дитячу музику, народну музику, естрадну та класичну музику.
Творче майбутнє музичної освіти під її керівництвом набуває нових, інклюзивних горизонтів, відкриваючи можливості для міжкультурного діалогу та нових форм навчання.
ℹ️ В рамках проєкту “Інклюзивні мистецькі практики для підтримки ментального здоров’я дітей та дорослих під час війни”, який реалізує ГО «Лабораторія змін у Луцьку» за підтримки Український культурний фонд в межах грантової програми «Культура без барʼєрів».
Поділитися: